ΕΧΜΙ

NeoControl Logo1

ΚΤΡ

KPT 16Small

Lifewave

Lifewave Patches 160515

Σταύρος Καλαφάτης

KalafatisStavros Pfysiotherapist2009a1Κάτοχος Διπλώματος Φυσιοθεραπείας Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης από το 1986 ασκώντας το επάγγελμα του μέχρι σήμερα.

• Από το πρώτο κιόλας έτος προτιμήθηκε και έγινε μέλος της Ιταλικής Εταιρείας Φυσιοθεραπευτών.

• Από τον Απρίλιο του 1988 είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών. Πρώην ποδοσφαιριστής πλέον και γνώστης των τραυματισμών σε αυτούς τους χώρους προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1988 σε τουλάχιστον είκοσι (20) αθλητικά σωματεία (και όχι μόνο) στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 220 τ.μ. που λειτουργεί ως χώρο φυσιοθεραπείας αλλά και ενδυνάμωσης.

• Από το 1995 είναι κάτοχος διπλώματος PT Cert MDT στην τεχνική της Μηχανικής Διάγνωσης και θεραπείας του Διεθνούς Ινστιτούτου McKenzie.

• Από τον Ιούνιο του 2007 είναι κάτοχος των πιστοποιητικών γνώσεων των, Mastery Certification in Dry Needling  MCDN και  Mastery Certification in Manual Τherapy MCMT του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Φυσιοθεραπευτικού Οργανισμού Hands On Seminars, New York -USA

• Από το 2008 είναι κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης της τεχνικής KTP του Ιάπωνα Dr. Kenzo Kase ώς Kinesio Taping Advance Trainer.

 

LaSapienzaKinesio 2

DryNeedlingMCMT

McKenzieMcKenzie1

Kinesio 1